|
Hem
|
Information
|
Bli Medlem
|
Tidigare tävlingar
|
Inbjudningar
|
Resultat
|
Karta
|
Bli medlem

- Nybörjarkurs
- Att tävla

Dynamiskt skytte

VPPS
Kontakta oss

Klubbsekreterare
Tävlingssekreterare
Utbildningsledare
Webmaster

Bli medlem

Västerås Pistolskyttar är en aktiv tävlingsklubb som har ett flertal träningskvällar i veckan, organiserade med skjutledare.

Klubben är ansluten till Svenska Pistolskytteförbundet, Svenska Sportskytteförbundet och IPSC Sverige. Vi bedriver samtliga pistolgrenar som dessa tre förbund representerar.Under de drygt sextio år som klubben varit aktivt har den hunnit fostra många duktiga skyttar. Självklart välkomnar vi än idag nya medlemmar, men p g a resurser och inte minst säkerhetsskäl tar vi emot ett begränsat antal skyttar varje säsong. Det första steget mot ett aktivt pistolskytte tar du genom att gå vår nybörjarkurs. Kursen syftar till att utbilda blivande skyttar i säkerhet, handhavande av skjutvapen, skytte i olika grenar samt det allmänna uppträdandet på skjutbanan. Kursen pågår under 12 tillfällen och avslutas med ett obligatoriskt skriftligt prov. Vid antagning till nybörjarkursen blir du automatiskt medlem i klubben. Som medlem har du fritt tillträde till våra skjutbanor under angivna tider på Informationssidan, för att skjuta eller prata skytte. Så länge du inte har ett eget vapen får du låna någon av klubbens vapen att träna och tävla med. Ammunition, målmaterial och klisterlappar köper du till självkostnadspris.


Ett aktivt medlemskap är en förutsättning för att kunna söka licens på ett eget vapen. Som medlem är du aktiv genom att inte bara träningsskjuta, utan genom att delta i klubbens, kretsens och distriktets tävlingar.

På vår anslagstavla anslås alla meddelanden och inbjudningar till tävlingar. Om du vill tävla anmäler du dig till tävlingssekreteraren via mail eller tfn.

Deltag i tävlingar, det är den bästa träningen.

Du kontaktar oss på e-mail adressen som återfinns i menyn till vänster

Väl mött

Styrelsen Västerås Pistolskyttar

.